Britannia Park Makeover

Contemporary Kitchen Renovation

By removing the wall between the kitchen and dining room it allowed us to invite in more natural light and create a sense of spaciousness within the kitchen. This not only enhanced the overall ambiance of the space but also facilitated better interaction and flow between the two areas, making entertaining and cooking a more enjoyable experience for everyone involved.

Within this Britannia Park condo, the previous kitchen layout was not functional. There had previously been a wall dividing the kitchen and dining room, which made the space feel very compact. Aside from the layout, the overall design of the kitchen needed some updating.

To read more about this project, refer to the Achieving a Functional Kitchen article for more details.

get in touch

Would like to discuss a project?

Book a Free Call